Meubelpanelen Bruin

Met Meubelpanelen in het bruin haalt u warmte en karakter in huis! De prachtige bruine kleur van de panelen geeft uw interieur een natuurlijke uitstraling. De panelen zijn gemaakt van een gemelamineerde toplaag en een kern van Spaanplaat of MDF en worden op de millimeter precies gezaagd. De panelen kunnen rondom worden afgewerkt met 1 mm kantenband in een bijpassende kleur. Wilt u de kleur en structuur van de Meubelpanelen Bruin zelf ervaren? Bestel dan nu uw kleurstalen op https://www.stalen-service.nl/.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Meubelpanelen Bruin met machinaal geplakte kantenband

Elk Meubelpaneel Bruin heeft bijpassende 1mm kantenband om de zijkanten netjes af te werken. Voordat het kantenband met de juiste kleur lijm wordt geplakt, wordt het paneel eerst met een CNC-machine nagezaagd om er zeker van te zijn dat het paneel 100% haaks is. Vervolgens wordt het kantenband machinaal aangebracht, waardoor alle afmetingen netto zijn. U kunt aangeven hoe groot het paneel moet zijn, met of zonder kantenband.

Meubelpanelen Bruin op maat met bewerkingen

Wij bieden twee verschillende soorten bewerkingen aan voor Meubelpanelen Bruin:

Kantbewerkingen bij Meubelpanelen Bruin

Een bewerking van de vier zijkanten van uw Meubelpaneel Bruin, bijvoorbeeld: geen afwerking (kern dus zichtbaar), 1mm kantenband. Voor MDF Meubelpanelen Bruin op maat heeft u ook de optie tot verstek.

CNC bewerkingen bij Meubelpanelen Bruin

Een bewerking op het paneel zelf, bijvoorbeeld scharnierboringen, rijboringen, enzovoort.

Meer informatie over bewerkingen en structuurrichting vindt u op onze uitlegpagina: https://www.meubelpanelen-op-maat.nl/hoe-bestel-ik/.