Meubelpanelen Groen

Meubelpanelen groen voor meubels met een fris en natuurlijke uitstraling.
Geef uw interieur een eigentijdse en natuurlijke uitstraling met onze groene meubelpanelen. Onze panelen worden vervaardigd uit hoogwaardige Spaanplaat of MDF en voorzien van melamine toplagen. Elk paneel wordt met uiterste precisie op maat gezaagd om aan uw specifieke wensen te voldoen. Voor een mooie afwerking worden de randen machinaal afgewerkt met bijpassende kantenbanden van 1 mm. Bestel nu uw kleurstalen op https://www.stalen-service.nl/ en ontdek zelf de kleur en structuur van onze groene meubelpanelen.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Meubelpanelen Groen met perfect afgewerkte randen

Onze meubelpanelen groen worden geleverd met bijpassende 1 mm kantenbanden om de zijkanten prachtig af te werken. Om ervoor te zorgen dat het paneel 100% haaks is, wordt het eerst machinaal nagezaagd met een CNC-machine voordat de kantenband met de juiste kleefstof wordt aangebracht. Dit resulteert in een nette afwerking en precieze afmetingen. U kunt kiezen uit diverse afmetingen en afwerkingsopties, met of zonder kantenband.

Meubelpanelen Groen op maat met diverse bewerkingen

Wij bieden twee soorten bewerkingen aan voor onze meubelpanelen groen op maat:

Kantbewerkingen

De vier zijkanten van het paneel kunnen worden bewerkt, bijvoorbeeld: geen afwerking (zichtbare kern), 1 mm kantenband, of verstekbewerkingen voor MDF meubelpanelen.

CNC-bewerkingen

Het paneel zelf kan worden bewerkt met scharnierboringen, rijboringen en andere bewerkingen. Meer informatie over bewerkingen en de structuurrichting van onze meubelpanelen groen vindt u op onze uitlegpagina: https://www.meubelpanelen-op-maat.nl/hoe-bestel-ik/.