Meubelpanelen Grijs

Grijze Meubelpanelen voor een stijlvol interieur:
Voeg een vleugje elegantie toe aan uw interieur met grijze meubelpanelen. Deze panelen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van gemelamineerde toplagen en een kern van hoogwaardige Spaanplaat of MDF. Elk paneel wordt nauwkeurig op maat gezaagd, zodat het perfect past bij uw wensen en behoeften. Om het paneel een nette afwerking te geven, worden de randen machinaal afgewerkt met bijpassende kantenbanden van 1 mm. Bestel uw kleurstalen nu op https://www.stalen-service.nl/ en ervaar zelf de kleur en structuur van onze grijze meubelpanelen.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 77 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 77 resultaten wordt getoond

Grijze Meubelpanelen met perfect afgewerkte randen

Elk meubelpaneel wordt geleverd met bijpassende 1 mm kantenband om de zijkanten mooi af te werken. Voordat het kantenband met de juiste kleefstof wordt aangebracht, wordt het paneel eerst machinaal nagezaagd met een CNC-machine om er zeker van te zijn dat het 100% haaks is. Vervolgens wordt het kantenband machinaal aangebracht voor een nette afwerking en precieze afmetingen. U kunt kiezen uit meerdere opties voor de afmetingen en de afwerking van het paneel, met of zonder kantenband.

Meubelpanelen grijs op maat met diverse bewerkingen

Wij bieden twee soorten bewerkingen aan voor grijze meubelpanelen op maat:

Kantbewerkingen

De vier zijkanten van het paneel kunnen worden bewerkt, bijvoorbeeld: geen afwerking (zichtbare kern), 1 mm kantenband, of verstekbewerkingen voor MDF meubelpanelen.

CNC-bewerkingen

Het paneel zelf kan worden bewerkt met scharnierboringen, rijboringen en andere bewerkingen. Meer informatie over bewerkingen en de structuurrichting van onze grijze meubelpanelen vindt u op onze uitlegpagina: https://www.meubelpanelen-op-maat.nl/hoe-bestel-ik/.