Meubelpanelen Geel

Gele Meubelpanelen voor een warm en kleurrijk interieur:
Geef uw interieur een vrolijke en gezellige sfeer met onze gele meubelpanelen. De panelen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van hoogwaardige Spaanplaat of MDF met gemelamineerde toplagen. Elk paneel wordt met grote precisie op maat gezaagd om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Voor een nette afwerking worden de randen machinaal afgewerkt met bijpassende kantenbanden van 1 mm. Bestel nu uw kleurstalen op https://www.stalen-service.nl/ en ontdek zelf de kleur en structuur van onze gele meubelpanelen.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Gele Meubelpanelen met perfect afgewerkte randen

Onze gele meubelpanelen worden geleverd met bijpassende 1 mm kantenband om de zijkanten prachtig af te werken. Om er zeker van te zijn dat het paneel 100% haaks is, wordt het eerst machinaal nagezaagd met een CNC-machine voordat het kantenband met de juiste kleefstof wordt aangebracht. Dit zorgt voor een nette afwerking en precieze afmetingen. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en afwerkingsopties, met of zonder kantenband.

Gele Meubelpanelen op maat met diverse bewerkingen

Wij bieden twee soorten bewerkingen aan voor onze gele meubelpanelen op maat:

Kantbewerkingen

De vier zijkanten van het paneel kunnen worden bewerkt, bijvoorbeeld: geen afwerking (zichtbare kern), 1 mm kantenband, of verstekbewerkingen voor MDF meubelpanelen.

CNC-bewerkingen

Het paneel zelf kan worden bewerkt met scharnierboringen, rijboringen en andere bewerkingen. Meer informatie over bewerkingen en de structuurrichting van onze gele meubelpanelen vindt u op onze uitlegpagina: https://www.meubelpanelen-op-maat.nl/hoe-bestel-ik/.