Meubelpaneel Paars

Paarse Meubelpanelen: Voor een eigentijds interieur met karakter.
Geef uw interieur een stijlvolle en eigentijdse uitstraling met onze paarse meubelpanelen. Onze panelen zijn gemaakt van hoogwaardige Spaanplaat of MDF met gemelamineerde toplagen en hebben een luxe uitstraling. Elk paneel wordt met grote precisie op maat gezaagd om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Voor een nette afwerking worden de randen machinaal afgewerkt met bijpassende kantenbanden van 1 mm. Bestel nu uw kleurstalen op https://www.stalen-service.nl/ en ontdek zelf de kleur en structuur van onze paarse meubelpanelen.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Paarse Meubelpanelen met perfect afgewerkte randen

Onze meubelpanelen worden geleverd met bijpassende 1 mm kantenbanden om de zijkanten prachtig af te werken. Om ervoor te zorgen dat het paneel 100% haaks is, wordt het eerst machinaal nagezaagd met een CNC-machine voordat de kantenband met de juiste kleefstof wordt aangebracht. Dit zorgt voor een nette afwerking en precieze afmetingen. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en afwerkingsopties, met of zonder kantenband.

Meubelpanelen op maat met diverse bewerkingen

Wij bieden twee soorten bewerkingen aan voor onze paarse meubelpanelen op maat:

Kantbewerkingen

De vier zijkanten van het paneel kunnen worden bewerkt, bijvoorbeeld: geen afwerking (zichtbare kern), 1 mm kantenband, of verstekbewerkingen voor MDF meubelpanelen.

CNC-bewerkingen

Het paneel zelf kan worden bewerkt met scharnierboringen, rijboringen en andere bewerkingen. Meer informatie over bewerkingen en de structuurrichting van onze paarse meubelpanelen vindt u op onze uitlegpagina: https://www.meubelpanelen-op-maat.nl/hoe-bestel-ik/.