Meubelpanelen Antraciet

Meubelpanelen Antraciet, de perfecte keuze voor een eigentijdse en stijlvolle uitstraling in uw interieur! Deze panelen hebben een prachtige donkere kleur met subtiele tinten en texturen die een unieke look creëren. De gemelamineerde toplaag en kern van Spaanplaat of MDF zorgen voor duurzaamheid en stabiliteit. Elk paneel wordt op de millimeter precies gezaagd en met 1 mm kantenband rondom afgewerkt. Bent u nieuwsgierig geworden naar het Antraciet decor? Bestel dan nu uw kleurstalen op https://www.stalen-service.nl/ en ontdek de prachtige mogelijkheden!

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Kantenband machinaal geplakt

Elk Meubelpaneel Antraciet heeft haar eigen bijpassende 1mm kantenband om de zijkanten mee af te werken. Voordat het kantenband met de juiste kleur lijm wordt geplakt, wordt het paneel eerst door een CNC nagezaagd, zodat het paneel 100% haaks is. Pas dan wordt het kantenband machinaal aangebracht, waardoor ook alle afmetingen netto zijn. U geeft aan hoe groot het paneel moet zijn met of zonder kantenband.

Meubelpanelen op maat met bewerkingen

Wij bieden twee verschillende soorten bewerkingen aan voor Meubelpanelen Antraciet:

Kantbewerkingen bij Meubelpanelen Antraciet

Een bewerking van de vier zijkanten van uw Meubelpaneel Antraciet, bijvoorbeeld: geen afwerking (kern dus zichtbaar), 1mm kantenband en bij MDF Meubelpanelen Antraciet op maat heeft u de optie tot verstek.

CNC bewerkingen bij Meubelpanelen Antraciet

Een bewerking op het paneel zelf, bijvoorbeeld scharnierboringen, rijboringen, etc.
Voor meer informatie over bewerkingen en structuurrichting, zie onze uitlegpagina: https://www.meubelpanelen-op-maat.nl/hoe-bestel-ik/.