Meubelpanelen Rood

Rode meubelpanelen zijn een geweldige optie om een vleugje kleur toe te voegen aan jouw interieurproject. Onze panelen worden geleverd in verschillende afmetingen en afwerkingsopties, zodat je precies de juiste basis hebt voor jouw meubelstuk. De rode panelen hebben een gladde en strakke afwerking en zijn perfect om te gebruiken voor bijvoorbeeld dressoirs, boekenkasten en TV-meubels.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Kantbewerkingen en CNC-bewerkingen voor meubelpanelen rood op maat

Wij bieden verschillende opties voor kantbewerkingen voor onze meubelpanelen, zodat je precies de afwerking krijgt die je wenst. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor geen afwerking, 1 mm kantenband of verstekbewerkingen voor MDF meubelpanelen.
Naast kantbewerkingen bieden wij ook verschillende CNC-bewerkingen voor onze meubelpanelen op maat. Zo kunnen wij scharnierboringen, rijboringen en andere bewerkingen uitvoeren op de panelen. Hierdoor krijg je een volledig afgewerkt meubelstuk dat perfect past bij jouw interieur.

Meer informatie over de mogelijkheden van kantbewerkingen en CNC-bewerkingen voor onze meubelpanelen rood vind je op onze uitlegpagina: https://www.meubelpanelen-op-maat.nl/hoe-bestel-ik/.