Meubelpanelen

Meubelpanelen Op Maat Gezaagd. De grootste keuze van meer dan kleuren en decoren op voorraad. Zowel spaanplaat meubelpanelen als MDF meubelpanelen en basis plaatmateriaal op maat kunt u bij ons op maat laten zagen, Alle panelen zijn van professionele kwaliteit, zien er prachtig uit en zijn zowel van boven als onder gemelamineerd.

Meubelpanelen van professionele kwaliteit

Onze fabriek is één van de grootste meubelfabrieken van Nederland. Wij werken voor veel bekende design meubelmerken en weten dus hoe wij topkwaliteit meubelpanelen moet maken. Elke paneel wordt op de mm precies gezaagd. Nog niet overtuigd van uw keuze? Vraag dan een kleurenstaal aan via onze stalenservice site.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 457 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 457 resultaten wordt getoond

Kantenband machinaal geplakt

Elk decor heeft haar eigen bijpassende 1mm kantenband om de zijkanten van het paneel mee af te werken. Voordat het kantenband wordt geplakt met de juiste kleur lijm wordt het paneel eerst door een CNC nagezaagd zodat het paneel 100% haaks is. Pas dan wordt het kantenband machinaal aangebracht. Hierdoor zijn ook alle afmetingen dus netto. U geeft aan hoe groot het paneel moet zijn met of zonder kantenband het is de netto maat.

Meubelpanelen op maat met bewerkingen

wij hebben twee verschillende soorten bewerkingen.

Kantbewerkingen bij meubelpanelen

Een bewerking van de 4 zijkanten van uw meubelpaneel, bijvoorbeeld: Geen afwerking (kern dus zichtbaar), 1mm kantenband en bij MDF meubelpanelen op maat heeft u de optie verstek.

CNC bewerkingen bij meubelpanelen

Een bewerking op het paneel zelf, bijvoorbeeld scharnierboringen, rijboringen etc.

Zie onze uitlegpagina: https://www.meubelpanelen-op-maat.nl/hoe-bestel-ik/ voor meer info over bewerkingen en structuurrichting.