Vanaf 1928 aan het zagen

Begonnen op klompen

De historie van de meubelfabriek achter Meubelpaneel op maat gaat terug tot 1928. Begonnen als klompenfabriek heeft de fabriek zich na 90 jaar ontwikkeld tot een van de grootste meubelindustrie bedrijven van Nederland met een fabriek en magazijn die in totaal 16.000m2 beslaan.

Fabriek-meunbelpanelen-op-maat
Kantenband-meubelpanelen
Op mm precies gezaagd

Zagen en afwerken

Onze online winkel is gekoppeld met een geavanceerd CAD/CAM systeem welke doorgeeft aan de machines wat er met het meubelpaneel moet gebeuren.

De eerste stap in het vervaardigingsproces de panelen is het zagen. Met geavanceerde zaagmachines en een volledig geautomatiseerd voorraadmagazijn worden de materialen nauwkeurig op maat gezaagd. 

Ieder meubelpaneel gaat vervolgens over de kantenaanlijmer om de zijkanten te voorzien van een bandje zodat een netjes afgewerkt paneel ontstaat. 

Met zorg verpakt en afgeleverd

Aflevering op een pallet

Wanneer de panelen gereed zijn worden deze zorgvuldig verpakt door onze machines om veilig met onze bezorger op weg te kunnen naar uw  bedrijf of bouwlocatie.

Meubelpanelen-bezorging-per pallet
Superblij met mijn eigen unieke mat zwarte PAX kast! Het zij en bovenpaneel maken het geheel prachtig af.
Harold
Nijmegen
Wij laten onze cliënten altijd structuren kiezen op meubelpanelen op maat. Zo weten wij zeker dat de panelen van de beste kwaliteit zijn en goed afgewerkt. Altijd netjes verpakt op een pallet en met een heftruck afgeleverd op de stoep bij onze klanten.
Johan
Haarlem
Bezorging in NL & BE

Wekelijks op donderdag & vrijdag

Afgewerkte kanten

Met 1 mm kantenband

Gecertificeerd hout

Panelen van gecertificeerd hout

Veilig online betalen

Ideal / Bancontact / Creditcard

De waardering van www.meubelpanelen-op-maat.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 254 reviews.