Meubelpanelen Blauw

Ontdek de natuurlijke uitstraling van Meubelpanelen Blauw

Met Meubelpanelen in het Blauw geeft u uw interieur een natuurlijke uitstraling. De prachtige blauwe kleur van de panelen zorgt voor een unieke sfeer in uw woning. De panelen zijn gemaakt van een gemelamineerde toplaag en een kern van Spaanplaat of MDF en worden op de millimeter precies gezaagd. De panelen kunnen rondom worden afgewerkt met 1 mm kantenband in een bijpassende kleur. Wilt u de kleur en structuur van Meubelpanelen Blauw zelf ervaren? Bestel dan nu uw kleurstalen op https://www.stalen-service.nl/.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Blauwe meubelpanelen met machinaal geplakte kantenband

Elk Meubelpaneel heeft bijpassende 1mm kantenband om de zijkanten netjes af te werken. Voordat het kantenband met de juiste kleur lijm wordt geplakt, wordt het paneel eerst met een CNC-machine nagezaagd om er zeker van te zijn dat het paneel 100% haaks is. Vervolgens wordt het kantenband machinaal aangebracht, waardoor alle afmetingen netto zijn. U kunt aangeven hoe groot het paneel moet zijn, met of zonder kantenband.

Meubelpanelen op maat met bewerkingen

Wij bieden twee verschillende soorten bewerkingen aan voor Meubelpanelen:

Kantbewerkingen

Een bewerking van de vier zijkanten van uw Meubelpaneel, bijvoorbeeld: geen afwerking (kern dus zichtbaar), 1mm kantenband. Voor MDF Meubelpanelen Blauw op maat heeft u ook de optie tot verstek.

CNC bewerkingen

Een bewerking op het paneel zelf, bijvoorbeeld scharnierboringen, rijboringen, enzovoort.
Meer informatie over bewerkingen en structuurrichting vindt u op onze uitlegpagina: https://www.meubelpanelen-op-maat.nl/hoe-bestel-ik/.