Showroom Decolegno Cleaf

Showroom-decolegno-cleaf

Showroom Decolegno Cleaf

Voor een optimale beleving van de collectie decoratief plaatmateriaal en solid surface, nodigt DecoLegno je uit om op afspraak een bezoek te brengen aan een van hun showrooms. Daar presenteert DecoLegno de collectie op verschillende formaten, waaronder panelen van 230 x 50cm. De grote showroom van DecoLegno bevindt zich in Westzaan. Daarnaast hebben ze locaties in Duiven, Echt en Veldhoven.

De Unieke Collectie van Cleaf

De collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf, aangeboden door DecoLegno, is uniek in zijn soort. Dankzij technische innovatie is het mogelijk om natuurgetrouwe decors en structuren te ontwikkelen die qua uitstraling niet onderdoen voor die van natuurlijke materialen. Deze decors omvatten hout, natuursteen, beton, metallics, stof, leer en eigentijdse unikleuren. Bekijk de meubelpanelen van Cleaf by DecoLegno.

 

Maak een afspraak in een van de showrooms van DecoLegno.

Let op: Als u decoren wilt bekijken van Egger, Pfleiderer, Kaindl en Econ moet u een afspraak maken in de showroom van Meubelpanelen op maat. Daar is ook een kleine selectie stalen van Cleaf by Decolegno te zien. Maak hiervoor een afspraak op de showroompagina van meubelpanelen op maat.

Bezorging in NL & BE

Wekelijks op donderdag & vrijdag

Afgewerkte kanten

Met 1 mm kantenband

Gecertificeerd hout

Panelen van gecertificeerd hout

Veilig online betalen

Ideal / Bancontact / Creditcard

De waardering van www.meubelpanelen-op-maat.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 283 reviews.