ALVIC meubelpanelen

De Alvic meubelpanelen Luxe® collectie is niet zomaar een productlijn; het is een statement van stijl en duurzaamheid. Deze panelen bieden:

  • Ongeëvenaarde Hoogglans Afwerkingen met Spiegeleffect: Transformeer ruimtes met de visuele diepte en het luxe gevoel van onze spiegelachtige afwerkingen die licht vangen en verspreiden, waardoor een unieke sfeer ontstaat.
  • Uitmuntende Duurzaamheid: Dankzij de geavanceerde UV-laktechnologie zijn onze panelen bestand tegen krassen en slijtage, waardoor ze perfect zijn voor zowel residentieel als commercieel gebruik.
  • Breed Scala aan Kleuren en Designs: Met 14 unikleuren, 15 fantasie decors, 7 pearl effect kleuren, en 14 speciale digitale decors, bieden we een diversiteit die past bij elke designvoorkeur en projectbehoefte.
  • Milieuvriendelijk en Gezond: Onze Alvic panelen zijn vrij van ftalaten en hebben lage emissies van vluchtige organische stoffen, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.

Duurzaamheid en Kwaliteit Verzekerd

Bij Meubelpanelen op Maat staat kwaliteit voorop. De Alvic Luxe® panelen garanderen een kleurstabiliteit van vijf jaar en bieden hoge bestendigheid tegen chemische stoffen. Hun makkelijk te reinigen oppervlakken maken ze een praktische keuze voor drukbezochte omgevingen.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond