Pfleiderer XG XTreme hoogglans

Pfleiderer XG XTreme hoogglansPfleiderer XG XTreme hoogglans structuur is een speciale oppervlaktebehandeling die op meubelpanelen wordt toegepast om een extreem glanzende afwerking te creëren. Dit proces maakt gebruik van een speciale coating die op het oppervlak van het paneel wordt aangebracht en vervolgens wordt gepolijst. Dit resulteert in een glanzend, glad en duurzaam oppervlak dat weerbestendig is en beschermd tegen krassen en andere mechanische beschadiging.

Een voorbeeld van een toepassing voor Pfleiderer XG-structuur is in een keuken. De glanzende afwerking van XG-structuur maakt het geschikt voor keukenkastjes en werkbladen, de XG-structuur kan worden gebruikt voor het bekleden van de kasten, dit geeft een luxe en moderne uitstraling aan de keuken.

Een andere toepassing kan zijn in een badkamer, de weerbestendigheid van XG-structuur maakt het geschikt voor badkamermeubelen en wandbekleding, deze kan een glanzende afwerking hebben, dit geeft een spa-achtige uitstraling aan de badkamer.

Show Filters

Toont alle 6 resultaten