Contact

Voordat u contact met ons opneemt vindt u hieronder onze meest gestelde vragen.

Wilt u een kleurstaal of sample ontvangen?

Ga dan naar onze pagina Staal Aanvraag.

Ik wil graag een offerte

Wij raden klanten altijd aan de stuklijst zelf in te vullen op de productpagina van hun keuze. U krijgt dan een prijs en direct een overzicht van het zaagschema. Wellicht zorgt een bepaald plankje ervoor dat een hele meubelplaat extra moet worden opgezaagd. Dat is zonde en wellicht kan een kleine wijziging in uw ontwerp ervoor zorgen dat de order paar honderd euro goedkoper wordt. Dat kunt u alleen zelf bepalen. U kunt uw stuklijst ook opslaan als excel bestand om later eenvoudig te kunnen bewerken en uploaden.

Ik heb een kleine order en daardoor kost mijn plank extreem veel geld. Kunnen jullie een uitzondering voor mij maken?

Nee, helaas niet. Wij bieden veel kleuren aan en moeten minimaal 7m2 per kleur afnemen bij onze importeur. Als u minder dan 7m2 besteld gooien wij de rest van het materiaal weg en moet u toch de gehele plaat betalen.

Let op u moet altijd minstens een hele meubelplaat kopen ookal zaagt u deze niet op. Ook worden al onze panelen verstuurd met een pallet om schade te voorkomen en zijn de kosten hiervan 75 euro. Als u maar 1 of 2 plankjes zijn wij dus relatief duur en kunt u wellicht beter kijken bij een regionale meubelmaker. Wij kunnen hier geen uitzondering op maken. Bij grotere orders zijn wij juist relatief goedkoop voor de kwaliteit die wij leveren.

Hebben jullie ook andere kleuren?

Voor orders vanaf 25m2 kunnen wij ook andere materialen bestellen. Geef hiervoor het aantal m2 door en de naam van de producent, materiaal en de kleurcode. Voor kleine orders doen wij dit niet.

Kunnen jullie ook andere vormen zagen of de randen anders afwerken met ander kantenband of met verstek?

Op dit moment niet.

Ik heb haast kunnen jullie sneller leveren?

Als u haast heeft adviseren wij u om een product te kiezen uit ons snelleverprogramma, dit zijn meubelpanelen van Egger op maat gezaagd. Deze panelen worden binnen 10 werkdagen gezaagd en zijn dan klaar voor verzending . Hoe lang de bezorging duurt is afhankelijk van de dag waarop uw order wordt gefabriceerd.

Vaak wordt uw order sneller geproduceerd en geleverd echter kunnen wij dit niet garanderen.

Wanneer wordt mijn order precies geleverd?

Normale kleuren worden binnen 15 werkdagen gefabriceerd, snelleverprogramma binnen 10 werkdagen. De planning en de optimalisatie software bepalen wanneer uw panelen het beste kunnen worden gezaagd en worden afgewerkt. Wij hebben hier geen invloed op. Telefonisch contact opnemen heeft dus geen zin. Als de panelen klaar staan krijgt u bericht.

Restmateriaal wordt niet meegestuurd

Wij zijn hier mee gestopt. Om geld te besparen gingen klanten hun grootste planken niet bestellen maar gingen zij ervanuit dat deze wel uit het restmateriaal kon worden gezaagd. Als wij tijdens de productie een kras ontdekte maakte wij natuurlijk het paneel opnieuw en was er dus geen restmateriaal over. De klant was dan achteraf niet blij want hij kreeg minder restmateriaal dan gepland en werd dan boos. Daarnaast zorgde de afhandeling van restmateriaal voor veel extra handling en werd het vervoer soms 75 euro duurder door de afmetingen. Nu adviseren wij klanten om gewoon extra planken te bestellen en niet te laten afkanten voor restmateriaal. Kosten zijn nagenoeg hetzelfde en u krijgt gegarandeerd de hoeveelheid panelen die u verwacht.

Staat uw vraag er niet tussen? Laat dan een berichtje achter op het onderstaande formulier.

Heeft u een groot project of een andere vraag? Laat uw gegevens achter op dit formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Gebruik shift+enter om naar een nieuwe regel te gaan

 

Bezorging in NL & BE

Wekelijks op donderdag & vrijdag

Afgewerkte kanten

Met 1 mm kantenband

Gecertificeerd hout

Panelen van gecertificeerd hout

Veilig online betalen

Ideal / Bancontact / Creditcard

De waardering van www.meubelpanelen-op-maat.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 254 reviews.