Achterwand-kast

Achterwand voor een kast maken

Als u op zoek bent naar een duurzame, esthetisch aantrekkelijke en kostenefficiënte oplossing voor de achterwand van uw kast, dan heeft Meubelpanelen op Maat precies wat u nodig heeft. In plaats van het traditionele 3 mm achterwandpaneel, kunt u kiezen voor een achterwand met een sponning en groef oplossing. Hieronder leggen we uit hoe u dit kunt bestellen en monteren:

Stap 1: Selecteer uw decor

Kies het decor dat u wilt, rekening houdend met het feit dat u dezelfde kleur en hetzelfde materiaal kunt gebruiken voor zowel de kast als de achterwand. Dit zorgt niet alleen voor een uniforme, luxe uitstraling, maar bespaart ook op materiaalkosten.

Stap 2: Sponning en Groef specificeren

Tijdens het selecteren van uw paneel, geeft u aan dat u een sponning en groef oplossing wenst. De sponning is een uitsparing aan de rand van het paneel en de groef is de tegenhanger hiervan op de zijpanelen van de kast. Hierdoor kunnen ze naadloos in elkaar schuiven, waardoor een stevige en strakke verbinding ontstaat. Geef de exacte maten en plaatsing van de sponning en groef aan, zodat ze perfect passen bij uw kastontwerp.

Groef-tand-sponning-meubelpaneel

Stap 3: Bestellen en bezorging

Voltooi uw bestelling op de website. Het op maat gemaakte paneel wordt vervolgens bij u thuis afgeleverd.

Stap 4: Montage

Plaats het paneel met de sponning en groef aan de achterzijde van uw kast. Door de sponning en groef oplossing zal het paneel perfect en stevig aansluiten op de randen van uw kast, resulterend in een strak en professioneel afgewerkt uiterlijk.

Voordelen van een sponning en groef achterwand:

  1. Uniformiteit: Dankzij het gebruik van dezelfde plaat voor zowel de kast als de achterwand krijgt u een uniforme kleur en uitstraling.
  2. Sterkte: De sponning en groef oplossing zorgt voor een sterkere verbinding dan de traditionele 3 mm achterwand, wat resulteert in een duurzamere kast.
  3. Kostenefficiëntie: Doordat de achterwand uit dezelfde plaat wordt gezaagd als de kast, bespaart u op materiaal en dus op kosten.
  4. Esthetiek: Een naadloze aansluiting zonder zichtbare naden of kleurverschillen zorgt voor een strak en professioneel uiterlijk.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bezorging in NL & BE

Wekelijks op donderdag & vrijdag

Afgewerkte kanten

Met 1 mm kantenband

Gecertificeerd hout

Panelen van gecertificeerd hout

Veilig online betalen

Ideal / Bancontact / Creditcard

De waardering van www.meubelpanelen-op-maat.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 254 reviews.