Egger st28 feelwood nature

EGGER ST28 Feelwood Nature

EGGER ST28 Feelwood Nature

De ST28-structuur van Egger heeft een natuurlijke houtlook en voelt aan als echt hout, dankzij de innovatieve Feelwood-technologie.

Tactiliteit

De Feelwood-technologie zorgt voor een authentiek houtgevoel dat het oppervlak warm en uitnodigend maakt. Het is bovendien bestand tegen vingerafdrukken en gemakkelijk te reinigen.

Kleuren

De ST28 Feelwood Nature afwerking is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, variërend van licht tot donker hout en verschillende houtstructuren.

Duurzaamheid

Egger ST28 Feelwood Nature is gemaakt van duurzaam materiaal en is bestand tegen krassen, slijtage en chemicaliën, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik in diverse toepassingen.

Onderhoud

Het oppervlak is eenvoudig te reinigen en te onderhouden met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Bij hardnekkig vuil kan een speciale reiniger voor laminaat worden gebruikt.

Toepassingen

De Egger ST28 Feelwood Nature afwerking wordt vaak gebruikt voor meubels, vloeren, wanden, deuren en andere interieurtoepassingen waar een natuurlijke uitstraling gewenst is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bezorging in NL & BE

Wekelijks op donderdag & vrijdag

Afgewerkte kanten

Met 1 mm kantenband

Gecertificeerd hout

Panelen van gecertificeerd hout

Veilig online betalen

Ideal / Bancontact / Creditcard

De waardering van www.meubelpanelen-op-maat.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 254 reviews.