Eigen-meubels-ontwerpen-service meubelpanelen

Zelf meubels ontwerpen

Of u nu droomt van het maken van een handige schoenenkast, een op maat gemaakte tv-meubel, een sfeervolle dressoir, of een functionele vakkenkast, wij voorzien u van de tools en materialen om uw project tot een succes te maken. Op onze site heeft u de keuze uit 500+ decoren en kleuren zoals houtdecoren en metaaldecoren.

Let op: Deze service is exclusief beschikbaar voor professionals.

Helaas hebben we gemerkt dat particuliere eindklanten vaak intensieve begeleiding en aanpassingen nodig hebben. Wij zijn hier niet op ingericht. Daarom is het essentieel dat er altijd een professional tussen zit die alles vooraf volledig met de eindklant heeft afgestemd. Bedankt voor uw begrip.  

Stappen van ontwerp naar een meubel

Elk meubelstuk is een reflectie van uw persoonlijke stijl en vakmanschap. Met meer dan 700 meubelpanelen op maat beschikbaar, hangt de prijs af van factoren zoals grootte, afwerking en materialen. Voor een accurate prijsopgave vragen wij u om een gedetailleerde tekening met alle afmetingen en diktes van materialen aan te leveren.

Stap 1: Uw Ontwerp Aanleveren

Begin met het insturen van 2 tekeningen, een vooraanzicht en een bovenaanzicht, met alle exacte afmetingen. Denk eraan: latere wijzigingen in afmetingen zijn niet standaard mogelijk en leiden tot extra kosten.

Stap 2: Kies Uw Materialen

Selecteer het gewenste materiaal en de dikte voor uw meubelstuk. Deze keuzes bepalen de uitstraling en prijs van het eindproduct. Geef per element aan welk materiaal u zou willen gebruiken.

CNC Services voor een Sterkere Constructie

Dankzij onze CNC-services kunnen wij de achterkant van meubels uit dezelfde plaat maken, wat zorgt voor een sterkere constructie en een uniforme uitstraling. Dit bespaart u kosten en zorgt voor een betere kwaliteit.

Onze Servicekosten

Afhankelijk van de complexiteit van uw meubelontwerp en de mate van gedetailleerdheid in uw aangeleverde schets, kunnen wij een kostenindicatie bieden voor het omzetten van uw tekening. Bijvoorbeeld, het transformeren van een tekening van een kledingkast of dressoir naar een technische tekening, inclusief details over benodigde materialen en CNC-bewerkingen, kost ongeveer 100 euro.

Naast de technische tekening bieden we u twee prijsvoorstellen:

  • Compleet Product: Alle panelen, inclusief afwerking en CNC-bewerkingen, worden door ons als flat-pack geleverd, samen met alle benodigde fournituren.
  • Uitgewerkte Stuklijst: Kies ervoor om zelf fournituren te gebruiken en boringen te maken. U ontvangt een prijsopgave voor de panelen zonder CNC-bewerkingen.

Doorlooptijd

Het omzetten van uw tekening neemt +/- 5 werkdagen in beslag en een eventuele correctie ronde nogmaals 2-3 werkdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bezorging in NL & BE

Wekelijks op donderdag & vrijdag

Afgewerkte kanten

Met 1 mm kantenband

Gecertificeerd hout

Panelen van gecertificeerd hout

Veilig online betalen

Ideal / Bancontact / Creditcard

De waardering van www.meubelpanelen-op-maat.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 269 reviews.