Optimalisatietool-platen

Gratis online plaatoptimalisatie bij Meubelenpanelen op Maat

Om aan de vraag van onze cliënten te voldoen hebben wij een gratis plaatoptimalisatie tool ontwikkeld. U kunt eenvoudig uw stuklijst ingeven. Naast de afmetingen kunt u ook een kenmerk meegeven zodat u eenvoudig de panelen kunt herkennen als deze worden geleverd.

Zaagwerk optimalisatie voor plaatmateriaal: draaibaar of niet?

In onze online plaatoptimalisatie tool kunt u aangeven of de plaat gedraaid mag worden tijdens het zagen. Bij een unikleur is dat geen probleem en levert dit dus meer panelen op uit een plaat. Maar bij een meubelpaneel met houtdecor met een nerf is het aangeraden om de panelen niet gedraaid te laten zagen of tenminste niet de panelen die vol in zicht zijn. Omdat dit een raar beeld kan geven.

Eenvoudig online zaagplan met Excel

Het gebruiken van de online tool is heel eenvoudig. Ga naar de kleur van uw keuze vul uw stuklijst in en aan de hand van de optimalisatie kunnen direct het materiaal en het aantal zaagsneden worden berekent en de daarbij behorende prijs. Ook is het mogelijk om een zaagplan in excel te maken en in te lezen. Daarvoor dient u eerst het template down te loaden en vervolgens deze in te vullen en in te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bezorging in NL & BE

Wekelijks op donderdag & vrijdag

Afgewerkte kanten

Met 1 mm kantenband

Gecertificeerd hout

Panelen van gecertificeerd hout

Veilig online betalen

Ideal / Bancontact / Creditcard

De waardering van www.meubelpanelen-op-maat.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 254 reviews.